Centrale verwarming in Antwerpen

Voor het installeren, onderhouden en repareren van centrale verwarming bent u in Antwerpen aan het juiste adres bij onze gespecialiseerde loodgieters. Als u in uw woning centrale verwarming wilt laten plaatsen, is het belangrijk dat u dit laat doen door een professional. Als u zelf uw nieuwe ketel gaat plaatsen en er gaat iets mis, loopt u kans dat u geen aanspraak kunt maken op de garantie op uw ketel.

In Antwerpen en in de wijde omgeving van Antwerpen staat ons loodgietersbedrijf gelukkig altijd klaar voor het plaatsen van uw nieuwe verwarmingssysteem. Maar ook als er met uw huidige ketel problemen ontstaan, zoals een storing of lekkage, kunt u op onze vakmannen rekenen. Bij ons bedrijf werken goed opgeleide CV monteurs die ervoor zorgen dat uw centrale verwarming snel weer in goede staat verkeert. Wij werken met kwalitatieve materialen en passen moderne technieken toe om vakwerk te garanderen. Een uitstekend resultaat, en bovendien scherp geprijsd!

Onderhoud voor uw centrale verwarming

Bij een CV storing in Antwerpen zijn wij altijd snel ter plaatse, wij zorgen ervoor dat het probleem nog dezelfde dag verholpen wordt. Voorkomen is echter beter dan genezen, daarom kunt u ook bij ons een afspraak maken om uw ketel te laten onderhouden. Eén van onze experts komt dan periodiek bij u langs om de ketel te inspecteren en stelt alle onderdelen van het systeem weer perfect op elkaar af. Zo weet u zeker dat u niet op een onverwacht moment zonder verwarming komt te zitten!