Sanitair in Antwerpen

Een nieuwe badkamer is voornamelijk functioneel, maar het is prettig als u hier ook tot rust kunt komen. Een rommelige badkamer met slecht onderhouden sanitair is niet bevorderend voor uw humeur. Het is dus belangrijk om deze ruimte net zoveel aandacht te geven als de rest van uw huis. Goed werkend sanitair is een must, dus bij problemen is het handig om meteen een kundige loodgieter uit Antwerpen in te schakelen. Wij kunnen bovendien de gehele verbouwing van uw badkamer voor u verzorgen. En wij kunnen u adviseren bij het kiezen van het juiste sanitair.

Installatie, onderhoud en reparatie

Tegenwoordig is er sanitair dat ervoor zorgt dat u bespaart op uw waterrekening. Dit sanitair zorgt er namelijk voor dat u per wasbeurt minder water gebruikt. Neem bijvoorbeeld een waterbesparende douchekop of een kraan die minder water gebruikt. Uw loodgieter in Antwerpen kan u hierover adviseren.

Naast waterbesparend sanitair kunt u er zelf ook voor zorgen dat u geen hoge waterrekening krijgt. Ten eerste is het verstandig om uw kraan of douche niet onnodig lang te laten stromen. Ten tweede moeten lekkende kranen en stortbakken zo snel mogelijk gerepareerd worden, want dit zorgt voor veel verspilling. Bovendien is het niet aan te raden om vaak een bad boven een douche te verkiezen, voor een bad heeft u namelijk het dubbele aantal liters water nodig.

Advies inwinnen of direct een afspraak maken? In Antwerpen en in de omgeving van Antwerpen staan wij voor u klaar.